MetaRelax® Ostend Night Run

Rotary Club Oostende ter Streep staat als één grote groep achter de organisatie van de Metarelax Ostend Night Run. We kunnen dankzij het goede beheer van het evenement ook jaarlijks een mooi bedrag schenken aan zorgvuldig gekozen Oostendse goede doelen. In 2018 schonken we €22.500 aan vzw Tejo en vzw Komee. In 2019 schonken we €26.000 aan Lichtbaken, De Katrol, Tejo, Okidoo, Sint Vincentius en Fusion Oostende.

Bijzondere editie 2020 - 3 virtuele trajecten

De Metarelax Ostend Night Run kan dit jaar helaas niet doorgaan zoals gepland.

Maar niet getreurd: organisator Rotary Oostende ter Streep engageert zich om i.s.m. met haar hoofdsponsor Metagenics en Movement ook in 2020 jouw loophonger te stillen en goede doelen blijvend te ondersteunen!

Er werden drie 3 virtuele trajecten uitgetekend (7, 14 of 21 km), die kunnen worden gelopen tussen 1 oktober en 1 november.

Deelnemen is gratis, doe je individueel en is op eigen risico. Om deel te nemen heb je wel een Strava-account nodig die je gratis kunt downloaden via de App Store of Google Play.

Kijk alvast op de website van de Metarelax Ostend Night Run en download één van de drie 3 virtuele trajecten (7, 14 of 21 km) en loop jouw eigen Ostend Night Run tussen 1 oktober en 1 november 2020. Voor elk gelopen parcours gaat 1 euro per kilometer naar het goede doel.

De Ostend Night Run vloeit voort uit de eerdere Marathons van Oostende die we organiseerden. De eerste marathon was in 2011 en de eerste Night Run vond plaats in 2015. We organiseren dit evenement in samenwerking met Toerisme Oostende, de stad Oostende en hoofdsponsors MetaRelax®, AZ Damiaan, Beobank, Deweert Sport, Indigo.

Contacteer ons als je graag meewerkt als sponsor.

Nagenieten:

aftermovies en foto's 2017, 2018, 2019