MetaRelax® Ostend Night Run

Rotary Club Oostende ter Streep staat als één grote groep achter de organisatie van de Metarelax Ostend Night Run. We kunnen dankzij het goede beheer van het evenement ook jaarlijks een mooi bedrag schenken aan zorgvuldig gekozen Oostendse goede doelen. Inschrijven voor de editie van 18 september 2021 kan vanaf midden juni via www.ostendnightrun.be

In 2018 schonken we €22.500 aan vzw Tejo en vzw Komee. In 2019 schonken we €26.000 aan Lichtbaken, De Katrol, Tejo, Okidoo, Sint Vincentius en Fusion Oostende. In 2020 organiseerden we een bijzonder editie waarbij 9044 kilometer werd gelopen en gewandeld langs een virtueel traject in oktober met schenkingen van telkens € €5.000 voor De Katrol en Arcade vzw.

De Ostend Night Run vloeit voort uit de eerdere Marathons van Oostende die we organiseerden. De eerste marathon was in 2011 en de eerste Night Run vond plaats in 2015. We organiseren dit evenement in samenwerking met Toerisme Oostende, de stad Oostende en hoofdsponsors MetaRelax®, AZ Damiaan, Beobank, Deweert Sport, Indigo.

Contacteer ons als je graag meewerkt als sponsor.

Nagenieten:

aftermovies en foto's 2017, 2018, 2019